Ga naar de inhoud

Nieuwe single Jaco Falcon met ‘Burning My Eyes’

Met de nieuwe single Burning My Eyes van Jaco Falcon is de songwriter op weg naar zijn EP What Keeps Me Up At Night. Eerder heeft Jaco al Jealous uitgebracht in oktober van het afgelopen jaar. Die single komt overigens ook op de EP te staan. Van de eerste single bestaat overigens een liveversie.

Muzikaal geschoold

Na zijn schreden te hebben gezet in de muziekwereld, heeft Jaco aan de Rotterdamse muziekschool Codarts zijn muzikale scholing te hebben gedaan. Die achtergrond komt hem nu van pas als het gaat om het materiaal wat hij inmiddels als songwriter heeft uitgebracht. Jolene, Marlou Vriens en L’Asset zijn de andere voorbeelden van de hogeschool in de havenstad.

De single Jealous van oktober 2022

Chronisch online

Burning My Eyes is een song die slaat op wat veel mensen doen. Op het scherm van de smartphone kijken, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op alle plaatsen. De single is het volkslied voor de mensen die chronisch online zijn. Een verhaal over de verslaving aan onze telefoons verteld door middel van een explosief, energiek indiepopnummer. Terwijl dit nummer heeft een eigentijds thema, het geluid creëert een nostalgische, geruststellende sfeer. Mijn hele generatie leven hun leven op sociale media, dus veel mensen zullen dat doen heb er zeker mee te maken.

Tweede single

Burning My Eyes is de tweede single van de aankomende EP What Keeps Me Up At Night, die is geschreven en geproduceerd met Joe Bok. Met nog drie singles die in aantocht, onthult Jaco steeds meer van zijn naderende EP en geeft het een inkijk in zijn gedachtewereld.

De nieuwe single Burning My Eyes op Spotify
Delen via