Ga naar de inhoud

2023-01. De fantasiewereld van Sophie van Hasselt

Sophie van Hasselt maakt muziek waarbij ze haar eigen fantasie behoorlijk op loslaat en wat ze tijdens haar liveoptreden van donderdagavond 5 januari heeft laten horen in de studio van ZFM Zandvoort. Het is materiaal van haar EP Eat My Brain en van haar laatste EP Watering My Plants wat in de studio klinkt. De setting is ingetogen met Iris Jean die deze maand te zien is bij de Drie Gezusters in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag. Bovendien werkt Iris aan haar eigen materiaal wat dit jaar moet gaan uitkomen.

Telefonisch gesprek

In de uitzending is er verder een telefonisch gesprek met Janne Timmer van Harlem Lake.

  1. Gesprek met Janne Timmer van Harlem Lake over de livesingle I Wish I Could Go Running in Alternative FM op 050123 Alternative FM 7:03

Nieuw materiaal

Daarnaast is er nieuw materiaal te horen geweest van onder meer Véras die direct met zijn debuutalbum Het Niets de aandacht heeft weten te trekken van de landelijke media. Uiteraard heeft Véras bij de clip gebruik gemaakt van zijn kwaliteiten op het filmvak.

De clip bij de single Alleen In Bed

Het is niet het enige nieuwe materiaal. Le Niveau vangt zijn muzikale loopbaan aan met de single Let’s Feel. De single doet sterk denken aan een single uit 1983.

Het hoge elektro gehalte van Le Niveau

Terugkijken

Van deze uitzending is een samenvatting gemaakt. Voor de diehards die alles willen zien en horen vanaf 20 uur, is er de verborgen livestream op YouTube.

Terugluisteren

De herhaling is terug te beluisteren op maandagavond tussen 18 en 21 uur op ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2023-01, uur 1 AlternativeFM 56:17
  2. Uitzending 2023-01, uur 2 AlternativeFM 57:01
  3. Uitzending 2023-01, uur 3 AlternativeFM 56:46
Delen via