Ga naar de inhoud

2022-52. PIEN luidt 2022 uit in 3 voor 12 Noord-Holland Vloegolf

Normaal op de maandag, maar nu door omstandigheden op de dinsdag de samenvatting van de laatste uitzending in 2022 op ZFM Zandvoort die onder de vlag van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf heeft plaatsgevonden. Te gast is PIEN die voluit Pien van Meegen heet en even in Nederland is om zowel de kerst als de jaarwisseling door te brengen.

Niet alleen muzikaal actief

Twee covers en twee eigen nummers laat de in Santpoort-Noord op gegroeide PIEN horen van haar EP 3.0. PIEN staat nog aan het begin van haar muzikale loopbaan, maar is niet alleen op het muzikale terrein actief. Dat blijkt wel uit de vragen die in de richting van PIEN worden gestel tijdens de uitzending.

Foto: Amber van der Brugge

Buiten mededinging om

December levert begin van de maand nog wel het nodige nieuwe materiaal op, maar tussen kerst en de jaarwisseling is dat traditiegetrouw een stille periode. Er is één iemand die daarvan heeft afgeweken en niet uit de provincie Noord-Holland komt. Haar naam is ATIYA ui Limburg die op de valreep van 2022 haar single The Hunt heeft uitgebracht. Dit nummer is stiekem te horen geweest in Zandvoort Draait Door wat tussen 18 en 19 uur voorafgaand aan Alternative FM is te horen.

De clip bij de nieuwe single van ATIYA

Toby en SIDECITY

In een laatste editie van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf toch twee muzikale activiteiten die nog niet eerder te horen zijn geweest, zoals Toby en SIDECITY. De laatste is een hiphopgezelschap en zullen in de Night Edition van de Rob Acda Award te zien zijn. En niet alleen dat. Het gezelschap komt 19 januari naar de studio om live enkele nummers te laten horen.

Overzicht van releases uit 2022

Verder is de laatste uitzending van het jaar een overzicht van wat er zoal in 2022 van Noord-Hollandse bodem is verschenen. Een jaar waar toch heel veel Nederlandstalige hiphop is uitgebracht van onder meer Engel & Paul, Jong Louis, Middenweg, Wolfie en meer. Marvin Adam van Middenweg heeft zelfs solo materiaal uitgebracht. Bovendien komt hij op 12 januari langs in de studio van ZFM Zandvoort.

Terugkijken

Van deze uitzending is een samenvatting gemaakt. Voor de diehards die alles willen zien en horen vanaf 20 uur, is er de verborgen livestream op YouTube.

De samenvatting van de laatste 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

Terugluisteren

De herhaling is bij het plaatsen van dit bericht al te horen geweest bij ZFM Zandvoort. De herhaling van de donderdagavonden zijn te horen op de maandagavonden tussen 18 en 21 uur.

  1. Uitzending 2022-52, uur 1 AlternativeFM 56:31
  2. Uitzending 2022-52, uur 2 AlternativeFM 57:12
  3. Uitzending 2022-52, uur 3 AlternativeFM 56:42
Delen via