Ga naar de inhoud

Maandag 19 december een speciale Altenative FM tussen 18 en 19 uur

Komende maandag (19 december) is er een speciale Alternative FM tussen 18 en 19 uur bij ZFM Zandvoort. Dus geen herhaling, want op die avond is er tussen 19.00 en 0.00 de Top 53 die wordt gemaakt door de vrienden van Rainbow Radio Zandvoort.

Gerelateerd

In dit uur komt er muziek voorbij die gerelateerd is aan de Regenboog gemeenschap dan wel een link hebben. Alles uit het Nederlandse alternatieve muziekcircuit en die rondom Pride van afgelopen jaar in onder meer Amsterdam en Zandvoort te zien zijn geweest.

De clip bij Ancestors Chant die eerderoor Zulu Green is uitebracht

Uitdaging

Snelheid zal een sleutelwoord zijn in dit uur. Wie alvast in de stemming wil komen, kan de Spotify lijst onderaan dit bericht zien. Ongeveer een kwartier gesproken woord en dan ook nog 14 songs laten horen voorafgaand aan de Top 53.

De clip van Veline die alleen een culthit is bij ZFM Zandvoort

Veel muziek

Te horen zijn onder meer de Zandvoortse Wendy Moore, maar ook VVARD, Zulu Green, HOOFS, NIEN, Joost Laméris, Babs, JASONgwen, Kopje Onder en Elmer. Verder als we er aan toekomen muziek die muziek gerelateerd zijn zoals Veline en Pol.

De lijst
Delen via