Ga naar de inhoud

2022-50. Tobias Bader voltooid trilogie

De songwriter Tobias Bader heeft met zijn liveoptreden op 15 december in de uitzending bij ZFM Zandvoort een trilogie voltooid. Twee keer eerder is hij al te gast geweest en met dit optreden heeft hij al wat weggegeven met waar hij mee bezig is en dat is nieuw materiaal.

Interviews en gesprekken

Uiteraard zijn er in deze uitzending gesprekken gevoerd, waarvan één in het uur van Zandvoort Draait Door. Dat gesprek staat op naam van Luka Schuurman vanwege zijn experimentele en instrumentale album Hollow waar de collega’s van 3 voor 12 Noord-Holland aandacht hebben geschonken.

  1. Gesprek met Luka Schuurman over het album Hollow in Alternative FM op 151222 Alternative FM 9:32
  2. Gesprek met Emma I over de single Ik Ben Ik in Alternative FM op 151222 Alternative FM 8:31

Nieuw materiaal

Het nieuwe materiaal is afkomstig van Emma I (waarmee een telefonisch gesprek is gevoerd), Marvin Adam samen met Raoul Michel, Kopje Onder en Dikke Dennis & De Røckers. In diezelfde week heeft de Helderse band WETT hun nieuwe single Lost uitgebracht met daarbij een videoclip.

De clip bij Lost

Inhalen

Een inhaalslag is gemaakt met het werk van Esther de Jong die de single Nachtjapon heeft uitgebracht in november. De single komt op een debuutalbum die Esther in 2023 uit gaat brengen bij Excelsior Recordings. Hetzelfde label waarop Elephant en Loupe hun materiaal uitbrengen.

De videoclip bij de eerste single van Esther de Jong

Yentl

De tweede inhaalslag is de single For The Better Of Me van Yentl. Zij komt binnenkort met nieuw materiaal.

Yentl’s laatste single in een akoestisch jasje

Terugkijken

Van deze uitzending is een samenvatting gemaakt waarbij Tobias vertelt over zijn werk en wat hij in de uitzending heeft laten horen. Voor de diehards die alles willen zien en horen vanaf 20 uur, is er de verborgen livestream op YouTube.

De uitzending met Tobias Bader van donderdag 15 december 2022

Terugluisteren

De uitzending terugluisteren kan dit keer alleen via dit bericht, omdat er op maandag 19 december een speciale Alternative FM is op ZFM Zandvoort. Dit vanwege de Top 53 die wordt uitgezonden door de vrienden van Rainbow Radio Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-50, uur 1 AlternativeFM 56:33
  2. Uitzending 2022-50, uur 2 AlternativeFM 56:52
  3. Uitzending 2022-50, uur 3 AlternativeFM 56:40
Delen via