Ga naar de inhoud

Een avond vol met Rotterdams talent in Baroeg

Donderdag 15 december spelen er vier Rotterdamse bands in Baroeg. Lokale organisatie LOUD neemt de organisatie voor haar rekening. Dit is een nieuwe organisatie die zich focust op ambitieuze muzikanten uit Rotterdam. Door live showcases te organiseren door de stad willen ze muzikanten de mogelijkheid bieden om door te groeien in de muziekindustrie.

(bewerkt persbericht Baroeg)

Indigo Pastel Aangeleverd

Avond vol met rock, punk en metal

Het is een avond vol met rock, punk en metal. De avond begint met de band Indigo Pastel, een indierockband met positieve recensies van o.a. Giel Beelen, Pinguin Radio, 3voor12 en airplay op 3FM. De meeste muziek is geschreven tijdens een burn-out gevolgd door een covid-19 quarantaine.

De clip bij 31-12-2016

Daarna staat de band Graftak op het programma, die ook al eens op Baroeg Open Air hebben gespeeld. Zij zorgen voor een gezellige feestelijke avond met punk, ska reggae en folk van Rotterdamse bodem.

De clip bij (Call Me) Inconsiderate

Vermin en Lijkschouwer

De laatste twee bands van de avond zijn Vermin en Lijkschouwer. Zodra zij het podium op komen blazen ze je uit je schoenen met hun loeiharde metal riffs. Vermin, ontstaan in de Botlek, maakt je avond alleen maar spannend met hun mix van diverse muziek. Lijkschouwer is de perfecte band om een avond mee af te sluiten. Lijkschouwer wisselt af van de rustige vibes naarΒ  harde vibes in een split second. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Popunie.

Delen via