Ga naar de inhoud

2022-46. Indy uit verschillende windstreken met Scarlet Rose

Scarlet Rose heeft best een lange rit er voor over gehad om live te kunnen spelen in Alternative FM van donderdag 17 november bij ZFM Zandvoort. Het is een onderhoudende avond waarbij de band uit Noord-Brabant ook nog eens hun nieuwe single Darling hebben laten horen.

Telefonisch gesprek

Nieuw is ook de single van Francis Alban Blake met de single Strawberry Jam, waarop Francis Alban Blake meer zichzelf onder de loep neemt en zijn eigen zielenroerselen deelt met de buitenwacht. Frank Bond vertelt er tijdens de uitzending meer over.

  1. Gesprek met Frank Bond over de single Strawberry Jam van Francis Alban Blake in Alternative FM op 171122 Alternative FM 8:29

Nieuwe single Velveteen Rabbit

Naast de single van Francis Alban Blake is er nog meer recent en nieuw materiaal te horen zoals de stevige nieuwe single My Stitches Itch van Velveteen Rabbit uit Utrecht. Hoewel het nummer nu echt op single is verschenen heeft de band dit al eerder in 2022 al live laten horen.

De liveversie van de nieuwe single door Velveteen Rabbit

Homies

Ook Wolfie (Wolf Kuik) heeft een nieuwe single. Na Attitude komt hij met Homies, waarbij een dag na de uitzending ook met een bijpassende videoclip is gekomen.

De nieuwe single van Wolfie

Hoog tempo van project Of Love

De Project Of Love werkt in een hoog tempo door. In de meest recente uitzending is inmiddels de vorige single Isaiah 26 – Trust Of God van De Project Of Love is te horen geweest, waarbij de motor Nax Stok van het project inmiddels alweer een volgend onderdeel van Isaiah 27 – Fruitful Vineyard heeft uitgebracht.

Party Of The Mind

Verder is er werk gedraaid van de Amsterdamse indyband Party Of The Mind vooruitlopend op het album We’re Not Here.

Always Running is ÊÊn van de songs op het album We’re Not Here van Party Of The Mind

Samenvatting

Van de uitzending is een samenvatting gemaakt. Voor de fijnproevers is er ook vanaf 20 uur de hele uitzending op YouTube.

De samenvatting van de uitzending met Scarlet Rose

Terugluisteren

Terugluisteren kan natuurlijk ook op maandagavond tussen 18 en 21 uur via onder meer ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-46, uur 1 AlternativeFM 56:28
  2. Uitzending 2022-46, uur 2 AlternativeFM 56:56
  3. Uitzending 2022-46, uur 3 AlternativeFM 56:55
Delen via