Ga naar de inhoud

2022-42. Lizet Aviva neemt voorschot op EP presentatie ‘In My Backyard’

De Amsterdamse zangeres en songwriter Lizet Aviva heeft in de uitzending van Alternative FM op 20 oktober 2022 bij ZFM Zandvoort al een voorschot genomen op haar naderende EP release van In My Backyard op 2 november in Cinetol Amsterdam. Voor Lizet is het na haar eerste liveoptreden in 2018 en haar tweede liveoptreden in 2020, de derde keer dat ze de studio van ZFM Zandvoort heeft bezocht.

Telefonisch gesprek

Naast het optreden, is er een oude bekende telefonisch aan het woord geweest. In 2014 zijn Berry Nelson Krikken en Sebastiaan Weerman die we kennen als Jack & The Weatherman ooit live te horen geweest in Alternative FM. Inmiddels hebben ze hun bekendheid voor een groot gedeelte opgebouwd via streamingsdienst Spotify. Berry is telefonisch in de uitzending geweest om iets te vertellen over de nieuwe single Starlight.

  1. Gesprek met Berry Nelson Krikken van Jack and the Weatherman over de single Starlight in Alternative FM op 201022 Alternative FM 7:33

Nieuwe singles

Het is niet de enige nieuwe single die te horen is geweest. Nieuwe singles van onder meer Wendy Moore en Max Poolman zijn in de uitzending van 20 oktober eveneens te horen.

Gedachten op papier

De mannen van Westone uit Hoorn hebben daags voor hun videoclip bij Paper Minds de single afgeleverd en uiteraard is die ook te horen in het programma.

De videoclip bij de laatste single van Westone

Volendams slotakkoord

Het slotakkoord is weer in handen van Lorem Ipsum met Sanguli (waarbij eveneens een videoclip is gepresenteerd) en Francis Alban Blake, waar nog steeds een rook van mysterie omheen hangt. Er is nieuw materiaal in aantocht, wat door Frans de Blaak is achtergelaten. De vrijwillig verdwenen muzikale filosoof en poëet heeft ooit onder Francis Alban Blake zijn materiaal willen uitbrengen, maar is daar niet aan toegekomen, omdat hij voor zichzelf de keuze heeft gemaakt om onder de radar verder te willen leven. Passages is vooralsnog het belangrijkste wapenfeit wat door Frank Bond uiteindelijk is afgemaakt.

De officiële clip van Lorem Ipsum bij hun laatst verschenen single Sanguli

Samenvatting

Bij deze uitzending zit weer een samenvatting van het liveoptreden van Lizet Aviva die op You Tube terug is te vinden. Voor de fijnproevers is de hele uitzending ook terug te vinden.

Kijk de samenvatting met Lizet Aviva terug

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond.

  1. Uitzending 2022-42, uur 1 AlternativeFM 55:12
  2. Uitzending 2022-42, uur 2 AlternativeFM 56:47
  3. Uitzending 2022-42, uur 3 AlternativeFM 57:10
Delen via