Ga naar de inhoud

The Stone Souls deelt najaarstraktatie uit met single ‘I Thought I Found Someone’

Na de succesvolle release in juni van hun tweede album Misfits trakteren The Stone Souls ons nog op een prachtige herfstplaat met als titel I Thought I Found Someone. Een track die niet op het album staat maar wel als bonustrack op de vinyl versie. De single verschijnt op 11 november.

(bewerkt persbericht Tjamp Records)

Interview

Eerder heeft Theodor Versteegen van The Stone Souls in de uitzending van 14 juli nog wat verteld over hun album Misfits.

  1. Gesprek met Theodor Versteegen van The Stone Souls over Misfits in Alternative FM op 140722 Alternative FM 11:15

Nieuwe single

I Thought I Found Someone is een melancholisch Nancy Sinatra-achtig nummer dat meteen doet denken aan de 60s. Het nummer vertelt het verhaal van een in de steek gelaten vrouw die terugkijkt op een verloren liefde. Wanneer ze een brief ontvangt van haar voormalige geliefde twijfelt ze of ze er goed aan doet om die te lezen.

Dramatisch verhaal

Laat je meevoeren in dit dramatische verhaal en vergeet ook niet te kijken naar de fantastische videoclip die geschoten is in Los Angeles, geregisseerd door Tyler-Marie Evans met de acteurs Alina Lee (die we al eerder zagen in de clip van In Another Life) en Dan Roe. De meeslepende trompetten en euphoniums worden gespeeld door niemand minder dan Theodor en Lina zelf.

De clip van In Another Life

Muzikale reis

The Stone Souls is een muzikale reis langs ruige rotspartijen en stille beekjes. Achter het stuur zitten afwisselend de soulvolle zangeres Lina Kuipers en riffmeester Theodor Versteegen. Je hoort slidegitaren, mariachi-trompetten, filmische passages en openhartige verhalen over buitenbeentjes en dromers. The Stone Souls is een band met twee gezichten: de ene keer een stampende formatie die roots en desertrock vermengt, de andere keer hoor je Lina en Theodor van hun meest subtiele kant als duo. Maar het is altijd ‘the sound from the meadows of Old-Zevenaar’.

Delen via