Ga naar de inhoud

Black Operator is terug met ‘Devil’s Road’

De mannen van Black Operator zijn weer terug van weggeweest met hun nieuwe single Devil’s Road nadat ze in 2019 nog hun album Desolation Blues hebben uitgebracht. Het titelnummer is nog veelvuldig te horen geweest in ons programma.

Artwork Black Operator Devils Road

Handelsmerk

Opnieuw is bij Devil’s Road de stijl van Desolation Blues (zie videolip hieronder) terug te horen. Rauwe rock met het onheilspellende en meeslepende geluid wat zo kenmerkend is voor de band, die ooit in de Popronde van 2017 en 2018 de nodige muzikale voetsporen hebben achtergelaten.

De clip van de single Desolation Blues die veel is gedraaid in ons programma

Dollemansrit

Devil’s Road heeft net als een aantal eerder uitgebrachte singles dat dreigende. Niet verwonderlijk want de single heeft een behoorlijke lading. De song gaat over een dollemansrit van verslaving, met Diesel als priester en de duivel achter het stuur. een combinatie wat bijna niet goed kan gaan.

De clip bij Devil’s Road
Delen via