Ga naar de inhoud

2022-41. Sam Saxton volgt haar hart

Sam Saxton heeft in de meest recente uitzending bij ZFM Zandvoort samen met Bas Kors een liveoptreden verzorgd, waarbij ze haar eerste single Misty Days heeft laten horen. Op haar eigen sociale media kanalen heeft Sam al eerder het verhaal gedeeld over haar sportieve verleden, maar in de uitzending wordt duidelijk dat de muziek al in die dagen een heel belangrijke rol heeft gespeeld.

Interviews en gesprekken

Naast de livemuziek van Sam is er ook een telefonisch gesprek met Bart de Waal van Turmoil. De americana band komt 10 november live spelen in de studio van ZFM Zandvoort. Ook is er een opgenomen interview met Ivyvox die in het eerste weekend tijdens de Popronde in Haarlem te zien zijn geweest.

  1. Gesprek met Ivyvox over de Popronde Haarlem 2022 op 081022 Alternative FM 4:28
  2. Gesprek met Bart de Waal van Turmoil over de EP Volume 1 in Alternative FM op 131022 Alternative FM 5:53

Recent en nieuw materiaal

Het meest recente materiaal Komt van Lizet Aviva (komende donderdagavond live in de studio) en van Adrian Kraft. Beiden komen met een EP, waarbij die van Lizet op 2 november gaat verschijnen en op 3 november tijdens een albumreleaseshow te zien te beluisteren is in de Cinetol Amsterdam. Een hagelnieuwe single is te horen van Bonna Nikki met Long Way Riding Alone.

Nieuwe single Flora Sophi

Verder is er de single Trust van Flora Sophi van haar debuutalbum If/When en net als Lizet Aviva zal Flora een albumreleaseshow doen in de Cinetol Amsterdam, maar dan op 18 november.

Niet de eerste keer

In de uitzending vertelt Sam dat het niet de eerste keer is geweest dat ze in dezelfde studio heeft gezeten. In 2014 heeft ze bij ZFM Zandvoort samen met Bas een optreden gedaan bij de toenmalige presentator Ruud Jansen.

De opname van Sam en Bas in dezelfde studio maar dan in 2014

The Colorizers

Naast dit alles is de single Save Me From Me te horen geweest van The Colorizers. Achter dit project zit Susan Jane Rose die in september 2013 een liveoptreden heeft gedaan bij ZFM Zandvoort.

De clip bij de single van The Colorizers

Terugkijken

Voor de fijnproevers is de hele uitzending terug te kijken via YouTube en anders is er de samenvatting.

De samenvatting van Alternative FM met Sam Saxton en Bas Kors.

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond.

  1. Uitzending 2022-41, uur 1 AlternativeFM 56:35
  2. Uitzending 2022-41, uur 2 AlternativeFM 57:04
  3. Uitzending 2022-41, uur 3 AlternativeFM 57:12
Delen via