Ga naar de inhoud

Debuut EP ‘5 Stages Of Love’ van JOLENE in aantocht

Het debuut van JOLENE met de EP 5 Stages Of Love uit Rotterdam is in aantocht en komt op 28 oktober uit. De songwriter beleeft drukke tijden, want naast haar debuut met deze EP, heeft ze eerder al meegedaan aan de Grote Prijs van Rotterdam en is ze nu bezig aan de Popronde die haar al heeft gebracht in onder meer Nijmegen en Haarlem.

Al vroeg muzikaal

Als zesjarig meisje begint Joline Gofers zoals JOLENE werkelijk heet, met het maken van muziek. Eerst leert ze piano spelen en zingen. Enkele jaren ontdekt JOLENE de gitaar waar ze haar muzikale grenzen verder verkent. Niet veel later volgen dan eigen geschreven songs. Met haar stem weet ze dan al op jonge leeftijd de gevoelige snaar te raken met haar stem tijdens haar eerste live optredens.

Foto: Rosella Fennis

Serieus

De echte serieuze muzikale wapenfeiten komen min of meer vanaf 2017. Wherever I Am en Get To Know Me volgen vanaf 2020 en 2021 waar dan al de muzikale contouren zichtbaar worden. Ze studeert aan de Codarts in Rotterdam waar onder meer Tessa Lamers (L’Asset en Lowaddicts) de opleiding hebben gedaan.

In 2021 heeft JOLENE de clip bij de single Get To Know Me uitgebracht

In haar mars

In de finale van de Grote Prijs van Rotterdam 2022 is ze niet als winnares uit de bus gekomen, maar het feit dat JOLENE in de finale heeft gestaan, zegt al genoeg over wat de songwriter in haar mars heeft. Al eerder is ze te horen geweest rond de release van haar single Pretty die ze begin augustus heeft uitgebracht.

Telefonisch gesprek

Niet lang daarna volgt de single You Are My Worst Goodbye die eveneens op haar debuut EP 5 Stages Of Love gaat verschijnen. Beide singles zijn te horen geweest in de uitzendingen van Alternative FM en daarbij heeft JOLENE het nodige verteld over de single Pretty.

  1. Gesprek met Jolene over de single Pretty in Alternative FM op 040822 Alternative FM 7:59
Delen via