Ga naar de inhoud

2022-40. Een inhaalslag

De meest recente uitzending bij ZFM Zandvoort kent een inhaalslag van het materiaal wat rondom de laatste editie van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf is uitgebracht. Dan is het een kwestie van inhalen, wat eigenlijk min of meer ook geldt voor de telefonische gesprekken die er zijn gevoerd.

Interviews en gesprekken

De telefonische gesprekken zijn gevoerd met de band inneruu uit inneruu, Tom Verburg en Jochem Jautze van My Thoughts Exactly uit Den Haag en Merlijn Breedland van Dorpsstraat 3 uit Velsen.

  1. Gesprek met inneruu over hun album in Alternative FM op 061022 Alternative FM 11:25
  2. Gesprek met My Thoughts Exactly over Last Call in Alternative FM op 061022 Alternative FM 10:13
  3. Gesprek met Merlijn Breedland van Dorpsstraat 3 over de EP Bijgeloof In De Lage Landen in Alternative FM op 061022 Alternative FM 9:30

Nieuw materiaal

Dan de inhaalslag. Tijdens de laatste donderdag van september, zijn daar nieuwe dingen van onder meer The Sign Of Leo met Indian Summer, Alison’s Fall met Innocence, Portland Rider met Golden Palace (Halloween Song) en Eruption Artistique met ICON. Hagelnieuw is het werk van onder meer Melle met The Reflection, Simulation Adaptation met Not The Same en Jaco Falcon met Jealous.

Portland Rider

Van Portland Rider is regelmatig werk te horen in de uitzendingen. Dat geldt eveneens voor hun nieuwe single.

De clip bij de laatste single van Portland Rider

Eruption Artistique

Net als Portland Rider is de Rotterdamse band Eruption Artistique regelmatig te horen. Datzelfde geldt voor hun nieuw single die eind september is uitgekomen.

De clip bij de laatst verschenen single van Eruption Artistique

The Colorizers

In september 2013 heeft Susan Jane Rose een liveoptreden gedaan tijdens Alternative FM. Na die tijd is Susan verkast van Amsterdam naar Almere en heeft tussendoor het nodige materiaal uitgebracht, maar sinds kort is ze betrokken bij The Colorizers. Susan werkt hier samen met musicus Franklin Heilijgers. ,,Eind 2020 heb ik op basis van een song idee van Franklin een tekst en melodie ingezongen waar niemand minder dan Dirk Vermeij (multi-instrumentalist, componist en producer) vervolgens in samenwerking met ons een volledige productie van gemaakt heeft”, vertelt ze over de single Save Me From Me.

De clip bij de single van The Colorizers

Terugluisteren

De uitzending kan weer worden terug beluisterd tussen 20 en 23 uur op onder meer ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-40, uur 1 AlternativeFM 56:33
  2. Uitzending 2022-40, uur 2 AlternativeFM 57:04
  3. Uitzending 2022-40, uur 3 AlternativeFM 56:42
Delen via