Ga naar de inhoud

2022-39. De Klusjesman is aan het werk

Zoals altijd is de laatste donderdag van de maand bestemd voor 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf bij ZFM Zandvoort waar Jong Louis een aantal tracks heeft laten horen van zijn album Klusjesman. Het zijn niet alleen deze Nederlandstalige hiphoptracks die in het programma doorklinken. Zo zijn onder meer Babs en uit Beverwijk SKINC met hun laatst uitgebrachte single.

Telefonisch gesprek

In deze uitzending een gesprek met Dillan Sondervan van Lowaddicts die op zaterdag 24 november hun albumreleaseshow hebben gegeven in het Haarlemse Patronaat.

  1. Gesprek met Dillan Sondervan van Lowaddicts over albumreleaseshow Evolver in Alternative FM op 290922 Alternative FM 9:57

Hoofdmoot

Hoofdmoot is toch het optreden van Jong Louis oftewel Jong Vloei. Louis vertelt hoe die naam is ontstaan en dan wel de verkorte variant, omdat het originele verhaal vele malen langer is.

De officiΓ«le club bij het titelnummer

Bekende van een producer

In de uitzending komt het gesprek op het Zandvoortse tweetal Siggy & D1ns. Jong Louis heeft met Bas Bron gewerkt, maar de twee buurjongens hebben eerder een single uitgebracht waarbij zij hebben samengewerkt met 23 Beats. Een bekende van Jong Louis.

De single Pillen & Wiet van Siggy & D1ns geproduceerd door 23 Beats

Naar Mars

De Haarlemse band Sway heeft een nieuwe website en daarvoor eigenlijk al de nieuwe single Mars aangekondigd. Bij de single hebben de drie heren ook een clip gemaakt.

De clip bij de mest recente single van Sway

Terugkijken

Voor de fijnproevers is de hele uitzending terug te kijken via YouTube en anders is er de samenvatting.

De samenvatting van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tijdens Alternative FM met Jong Louis.

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-39, uur 1 AlternativeFM 56:40
  2. Uitzending 2022-39, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2022-39, uur 3 AlternativeFM 57:19
Delen via