Ga naar de inhoud

2022-37. Vol met nieuwe muziek

  • door

Er zijn van die dagen dat er een stortvloed aan nieuw materiaal wordt uitgebracht voor een donderdagse uitzending bij ZFM Zandvoort. In de uitzending van 15 september is dat nu ook het geval geweest met het nodige nieuwe materiaal dat in de week na 8 september is uitgebracht, maar ook op woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 september. Een volle bak, waarbij de nieuwe single You Are My Worst Goodbye van JOLENE zelfs staande de uitzending nog is binnengekomen.

Interviews en gesprekken

Na een week van telefonische stilte nu wel de nodige telefonische interviews.

  1. Gesprek met Marinka Stam van Kalulu over de single I Bought You Flowers in Alternative FM op 150922 Alternative FM 8:27
  2. Gesprek met Sam Duijf van The Anaesthetics over het album 1080 in Alternative FM op 150922 Alternative FM 9:08
  3. Gesprek met Bent Mettentee over de single Radiohoofd in Alternative FM op 150922 Alternative FM 9:29

Tien jaar terug in de tijd

In 2012 zijn er een aantal albums uitgebracht, die nu nog hun waarde hebben. In deze uitzending is dat wederom het album Actors & Liars van AlascA met de songs I Will Go en Never Cry Wolf.

Een 3D bril is gewenst bij de clip van I Will Go

The Girl You Love

Hetzelfde geldt voor het album The Girl You Love van Fabiana Dammers. Zij heeft op 9 september een optreden gedaan tijdens de Summer Park Sessions. Net als AlascA een album die voldoet aan de definitie van Frank Bond waarin hij stelt dat een album goed is, als je na de eerste zes tot zeven tracks van een album nog steeds zit te luisteren. Dat is met het enige album wat Fabiana heeft gemaakt nog steeds het geval.

The Girl You Love

Kalulu

Eerder in het bericht, heb je kunnen lezen dat er een gesprek is geweest met Kalulu (Marinka Stam). Van haar laatste single is een clip gemaakt.

De clip van Kalulu bij haar laatst verschenen single

Buiten de comfortzone

Nog meer bewegend beeld werk is er van Jack Juda uit Beverwijk. Bij zijn nieuwe single Another Me zit eveneens een clip, waarmee mij muzikaal buiten zijn comfortzone komt.

Camping voor het dorp

Een grote vis die is gevangen, is de nieuwe single van Lorem Ipsum met hun single Sanguli, die ze al eerder hebben laten horen tijdens hun liveoptreden op 9 juni van Alternative FM.

De lyric video bij Sanguli

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort op maandagavond tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-37, uur 1 AlternativeFM 56:34
  2. Uitzending 2022-37, uur 2 AlternativeFM 56:59
  3. Uitzending 2022-37, uur 3 AlternativeFM 57:37
Delen via