Ga naar de inhoud

2022-36. JASONgwenCOM en Sophie Janna in één uitzendng

  • door

De tweede donderdag van september levert twee muziekwerelden in één uitzending op tijdens bij ZFM Zandvoort met een acpellaperformance van JASONgwenCOM en een intieme luistersessie van Sophie Janna op. De één heeft nog in de finale gestaan tijdens de Popprijs van Amstelland van dit jaar de ander zal nog en releaseshow geven op 24 september in de FluXus Zaandam.

Geen telefonische gesprekken

Met twee muzikanten in één uitzending zijn er geen telefonische gesprekken gevoerd. Wel is er nog aandacht besteed aan het nieuwe en recente materiaal van onder meer Lowaddicts, Jong Louis (op 29 september live te zien en te horen tijdens 3 voor 12Noord-Holland Vloedgolf), Kalulu en Sfeerbeer.

Kalulu weer terug

Over Jong Louis is op deze website het nodige te vinden als het gaat om zijn album Klusjesman, maar wie achter Sfeerbeer zit, wordt binnenkort duidelijk in Alternative FM. Het is lange tijd geleden dat Kalulu wat van zich heeft laten horen, maar Marinka Stam die schuilgaat achter Kalulu is terug met I Bought Your Flowers.

De nieuwe single en clip van Kalulu

Stevig materiaal

Het stevige materiaal is eveneens vertegenwoordigd. Zo is van de single Insane van Alison’s Fall een clip gemaakt. Bovendien verschijnt er binnenkort van de band de EP Bad Time Stories.

De clip bij Insane

Samenvattingen

Er zijn twee samenvattingen te zien, met zowel JASONgwenCOM en Sophie Janna. Hier is behoorlijk wat interactie met Sophie en Jason te zien.

De samenvatting met zowel JASONgwenCOM en Sophie Janna

Daarnaast is er ook een samenvatting waarin alleen Sophie Janna is te zien.

De samenvatting met alleen Sophie Janna

Terugluisteren

De uitzending is hieronder terug te beluisteren.

  1. Uitzending 2022-36, uur 1 AlternativeFM 56:27
  2. Uitzending 2022-36, uur 2 AlternativeFM 57:05
  3. Uitzending 2022-36, uur 3 AlternativeFM 56:42
Delen via