Ga naar de inhoud

2022-35. Songs van NIEN die in de vezels van je lijf komen

Songwriter NIEN heeft valk voordat zij naar Madrid in Spanje vertrekt nog een liveoptreden gedaan bij ZFM Zandvoort, waarin zij haar nieuwe single Friday heeft laten horen. Dat allemaal met een naderende Dutch Grand Prix in autosportdorp Zandvoort wat zich op dat moment klaarmaakt voor een Formule 1 weekend.

Telefonisch interview

Inmiddels is dat achter de rug en is er nu de terugblik van de uitzending, waarin Altstad het heeft over zijn nieuwe single De Tijd Die We Nog Hebben.

  1. Gesprek met Marcel Osterop van Altstad over de single De Tijd Die We Nog Hebben in Alternative FM op 010922 Alternative FM 8:40

Vergeten

Het staat weer netjes, maar we hebben de single Easy van Sven Ross mogen draaien, maar uiteindelijk is die weer over het hoofd gezien en komt deze nu in de Kant Noch Wal Show op dinsdagmorgen tussen 10 en 12 uur bij ZFM Zandvoort alsnog voorbij.

De nieuwe single van Sven Ross

Oude bekenden

Floodlines zijn oude bekenden, want eerder hebben ze in 2021 De Popprijs van Amstelland gewonnen. Eerder hebben ze Bright Lights, Long Nights uitgebracht, maar inmiddels hebben ze alweer de nieuw single The Right Side Of The Canyon, waarmee ze weer de nodige aandacht vragen. De pandemie laat de sporen na en dat is op de nieuwe single van de Amsterdamse/Utrechtse band te horen.

De opvolger van Bright Lights, Long Nihts.

Terugkijken

Voor de fijnproevers is de hele uitzending terug te kijken via YouTube en anders is er de samenvatting (volgt later).

De eerste uitzending van september met NIEN

Terugluisteren

De uitzending is wederom terug te beluisteren via onder meer ZFM Zandvoort. Alleen is dat deze keer vanwege de herhaling van Race Radio van 3 september op ZFM Zandvoort nu voor één keer doorgeschoven op maandagavond tussen 21 en middernacht.

  1. Uitzending 2022-35, uur 1 AlternativeFM 56:30
  2. Uitzending 2022-35, uur 2 AlternativeFM 56:42
  3. Uitzending 2022-35, uur 3 AlternativeFM 56:33
Delen via