Ga naar de inhoud

2022.24 Made in Zandvort en omstreken

Bij de reguliere uitzending van 16 juni op ZFM Zandvoort is de aandacht vooral uitgegaan naar het nieuwe materiaal uit Zandvoort. Daags na de uitzending van 9 juni zijn Siggy & D1ns met de single Umbrella gekomen en Wendy Moore heeft dat gedaan met That’s Not You. Waar Siggy & D1ns hun single hebben uitgebracht bij TopNotch, heeft Wendy dat gedaan bij Zip Records.

Interviews en gesprekken

Het is ook terug te horen in de uitzending, waar het gesprek met Wendy van te voren is opgenomen. Niet alleen Wendy’s single heeft aandacht gekregen. Hetzelfde is gebeurd met Rhona Roode’s Super You.

  1. Gesprek met Rhona Roode over de single Super You in Alternative FM op 160622 Alternative FM 8:57
  2. Gesprek met Wendy Moore over de single That’s Not You in Alternative FM op 160622 Alternative FM 7:13

Volop nieuwe releases

In aanloop naar de release dag van 17 juni 2022 zijn er ook andere nieuwe releases uit onder meer Noord-Holland te horen geweest zoals de nieuwe single van Elenne May met Swaying Pelvises die van het nog te verschijnen Velvet Beings gaat komen. De releases van Rowann met het album Behind The Borders en Precursor met GLIA zijn na te lezen bij 3 voor 12 Noord-Holland.

De clip van Elenne May

Umbrella

Zoals eerder vermeld, heeft het Zandvoortse hiphop tweetal Siggy & D1ns de single Umbrella uitgebracht. Alweer de derde single op het TopNotch label en ook bij deze single zit een clip.

Het beeld bij Umbrella

De vlinder van Manmzèl

Waar Siggy & D1ns hun single daags na de uitzending van 9 juni hebben uitgebracht, heeft Manmzèl dat eveneens gedaan met haar single Butterfly. Die is dan in de recente uitzending van 16 juni voorbij gekomen.

De nieuwe single Butterfly van Manmzèl

Bettie Jackhammer

Net als Siggy & D1ns en Manmzèl, is er van Bettie Jackhammer de single In The City op 10 juni verschenen. Achter Betiie Jackhammer schuilt Franti Marešová die naast haar eigen solo avontuur deel uit maakt van de Amsterdamse band Personal Trainer.

De clip bij de single van Bettie Jackhammer

Terugluisteren

Uiteraard is elke uitzending van Alternative FM op maandagavond tussen 20 en 23 uur terug te beluisteren op ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-24, uur 1 AlternativeFM 56:32
  2. Uitzending 2022-24, uur 2 AlternativeFM 56:35
  3. Uitzending 2022-24, uur 3 AlternativeFM 57:02
Delen via