Ga naar de inhoud

Nieuwe singles van Elenne May en Rhona Roode in Alternative FM

Op vrijdag 17 juni brengen Elenne May en Rhona Roode nieuwe singles uit. Bij de een gaat het om Swaying Pelvises van het nog te verschijnen EP Velvet Beings en bij de ander is weer de toegankelijke jazz en soul met als titel Super You.

Swaying Pelvises

Zoals Elenne al eerder heeft verteld gaat haar hele Velvet Beings verhaal over mens zijn, echt zijn, nieuw zijn. Over samen mens zijn, kwetsbaar en eigen. De mens, kostbaar en zacht als fluweel. Velvet Beings is een muziektheaterstuk en daarnaast ook een EP die met haar 5 video’s nog dieper op de thematiek ingaat.

Verlangen naar fysiek contact

Op 17 Juni, zal Elenne op Swaying Pelvises haar verlangen naar fysiek contact bezingen. Zij vertegenwoordigt eigenaarschap over haar lichaam als vrouw en neemt haar ruimte in.

Artwork Super You

Rhona Roode

De tweede nieuwe single die op 17 juni gaat verschijnen, is Super You van Rhona Roode. Rhona heeft de single Super You geschreven voor haar vader, haar superheld. Het is haar manier om hem, zo vlak voor vaderdag, te bedanken voor alles wat hij voor haar doet. Deze warme en vrolijke popsong met invloeden van soul en r&b is vanaf 17 juni te beluisteren via Spotify en alle andere bekende streamingdiensten. Met deze vierde single is meteen ook Rhona’s eerste EP Colours of You compleet.

  1. Gesprek met Rhona Roode over de single Super You in Alternative FM op 160622 Alternative FM 8:57
Delen via