Ga naar de inhoud

2022-23. Werveldende Lorem Ipsum in Alternative FM

Opnieuw is er in de meest recente uitzending bij ZFM Zandvoort een band langs geweest die bezig is om in rap tempo Nederland te veroveren. Lorem Ipsum heeft een vliegende start gekend met een artikel op 3 voor 12 Noord-Holland, airplay op de eigen Lokale Omroep Volendam-Edam en uiteraard direct erna in ons programma. Inmiddels hebben een optreden bij 3FM.

Telefonisch interview

Naast het liveoptreden van de band, heeft Steven Engel het nodige vertelt over het album ‘Ooit’ wat hij samen met Paul de Munnik heeft gemaakt. Op deze website is de recensie nog te lezen.

  1. Gesprek met Steven Engel over het album Ooit in Alternative FM op 090622 Alternative FM 9:21

Nieuw materiaal

In deze uitzending is er ook aandacht voor het nieuwe materiaal wat vlak na de uitzending van 2 juni is uitgebracht en twee nieuwe singles die op 10 juni zijn verschenen.

Pitou

Na de uitzending van 2 juni heeft Pitou haar nieuwe single Big Tear uitgebracht. Ooit heeft zij in 2015 een lievoptreden in onze uitzending gedaan.

De clip bij de nieuwe single Big Tear

Jelisa

Naast Pitou is er op 2 juni de single Perspective verschenen van Jelisa. Deze single is eveneens te horen in deze uitzending.

De clip bij Perspective van Jelisa

A Waiting Game

Channah is al geruime tijd bezig in de muziekwereld. Een van de laatste wapenfeiten is de single Someone geweest uit 2015, maar inmiddels is de van origine Zwolse muzikante terug met de singles Down The Road en Come Home die nog gaan verschijnen op de EP A Waiting Game die op 24 juni gaat verschijnen.

Het overzicht op Spotify van Channahs materiaal

Stevige kost

Eveneens nieuw materiaal is afkomstig van de Leidse band Headfirst. Met Amnesia heeft de band al indruk gemaakt, door gruwelijk goed in de voetsporen te treden van Nirvana. Inmiddels zijn ze terug met Don’t You Mind.

Het nieuwe materiaal naast de single Don’t You Mind van Headfirst

Terugkijken

Op YouTube is het optreden vanaf 20 uur terug te zien. Een samenvatting van dit alles is op donderdag 16 juni te zien op het tv kanaal van ZFM Zandvoort. Ook Lorem Ipsum zelf heeft al haar nummers op het eigen YouTube kanaal gezet.

De uitzending met Lorem Ipsum van 9 juni 2022

Terugluisteren

Uiteraard is elke uitzending van Alternative FM op maandagavond tussen 20 en 23 uur terug te beluisteren op ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-23, uur 1 AlternativeFM 56:28
  2. Uitzending 2022-23, uur 2 AlternativeFM 57:11
  3. Uitzending 2022-23, uur 3 AlternativeFM 57:08
Delen via