Ga naar de inhoud

2022-14. Drie J’s Centraal in Alternative FM van 7 april

De Drie J’s staan centraal in deze uitzending van 7 april tijdens Alternative FM op ZFM Zandvoort. Daar liegen we niets aan als het om de telefonische gesprekken gaat met Javier den Leeuw van Maida Rose, Jasper Schalks en Jiffy (Jesper Huisman). Alle drie hebben wat te vertellen over hun uitgebrachte materiaal. In het geval van Jasper en Jiffy zelfs het van de naald.

Interviews en gesprekken

Die gesprekken kun je overigens hier terugluisteren die in de uitzending zijn gevoerd.

  1. Gesprek met Javier den Leeuw van Maida Rose over het album Tales Of Adolosence in Alternative FM op 070422 Alternative FM 5:50
  2. Gesprek met Jasper Schalks over de single Burying The Hatchet in Alternative FM op 070422 Alternative FM 6:40
  3. Gesprek met Jiffy (Jesper Huisman) over de EP New in Alternative FM op 070422 Alternative FM 7:35

Primeurs

Naast de primeur van Jasper Schalks met zijn nieuwe single Burying The Hatchet is er ook de hagelnieuwe single Wait and See van L’Asset. Ook nu weer is de single uitgebracht bij Gentlemen Recordings. Jiffy heeft zijn eigen EP New gepresenteerd aan de muziekliefhebbers. Jasper Schalks is op 21 april te gast en zal live een aantal stukken spelen.

Rob Acda Award

In deze uitzending ook aandacht aan de interviews die zijn opgenomen bij de tweede voorronde van de Rob Acda Award in het Patronaat Haarlem van 1 april. Inmiddels heeft ook de derde voorronde plaatsgevonden op 8 april. In de uitzending van 14 april komen we daarop terug.

  1. Gesprek met The Cruz over de Rob Acda Award in Alternative FM op 010422 Alternative FM 3:43
  2. Gesprek met Fleebag over de Rob Acda Award in Alternative FM op 010422 Alternative FM 3:35
  3. Gesprek met Elvira over de Rob Acda Award in Alternative FM op 010422 Alternative FM 3:53
  4. Gesprek met Boycry over de Rob Acda Award in Alternative FM op 010422 Alternative FM 3:59

Mindel Smid

Ook aandacht voor Mindel Smid uit IJmuiden en die nu aan het Utrechtse Conservatorium HKU een muziekstudie. In de 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van april op 28 april is er een telefonisch interview over de single Te Ver die ze inmiddels heeft uitgebracht. Aan belangstelling geen gebrek met onder meer een artikel in het Haarlems Dagblad (premium).

De liveopname van Te Ver op de HKU

Terugluisteren

Het programma is op elke maandagavond tussen 20 en 23 uur terug te luisteren via ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2022-14, uur 1 AlternativeFM 56:19
  2. Uitzending 2022-14, uur 2 AlternativeFM 56:51
  3. Uitzending 2022-14, uur 3 AlternativeFM 56:51
Delen via