Ga naar de inhoud

2022-09. Melle live met knipoog naar verjaardag Fabiana Dammers

In de uitzending van 3 maart bij ZFM Zandvoort staat de muziek van twee muzikanten centraal, waarbij Melle een aantal nummers laat horen die hij nog uit gaat brengen al heeft uitgebracht, maar waar ook drie nummers in te horen zijn van Fabiana Dammers, omdat zij op de dag van het programma haar verjaardag viert. Opvallend is dat er in deze uitzending geen telefonische gesprekken en interviews in zitten.

Winnares Grote Prijs van Nederland

Om met Fabiana Dammers te beginnen. Ooit winnares geweest van De Grote Prijs van Nederland in 2008 in de categorie singersongwriters. In augustus 2012 brengt ze het album The Girl You Love uit, wat inmiddels tien jaar geleden is uitgebracht en waar we later dit jaar nog op terugkomen.

The Lighthouse

De songs die in deze uitzending te horen zijn, zijn songs die niet op het album uit 2012 staan, zoals een nummer wat de IJmuidense songwriter na haar debuutalbum uitbrengt en die ze in de Pletterij Haarlem live laat horen.

The Lighthouse uit 2013 live in de Pletterij

Bordeline

Een ander nummer wat Fabiana heeft gespeeld tijdens de landelijke publieksdag van de Stichting Borderline is All These Feelings. Het nummer heeft ze destijds speciaal voor de stichting geschreven.

All These Felings voor de landelijke publieksdag Borderline in 2012

Melle

De uitzending draait meer om Melle, die op 22 april zijn EP When The Night Is Full Of Spies gaat verschijnen. Melle doet dat met een releaseshow in het Amsterdamse Bitterzoet. Terugkijken met welke nummers Melle heeft gespeeld kan hieronder. Vanaf 20 uur is er bewegend beeld gemaakt.

De bewegende beelden van Melle’s liveoptreden

Bulletproof

Meet het schaamrood op de kaken, moeten we ook meelden dat ondanks de aankondiging via de socials we iets laten horen van Eva Lima. Daarna komen we erachter dat het nummer Bulletproof niet eens is meegenomen. Komende uitzending, zal de song alsnog worden meegenomen. Als pleister op de wond, nemen we wel de clip mee van deze song in deze samenvatting.

Eva Lima met Bulletproof

Terugluisteren

Terugluisteren van de uitzending kan via ZFM Zandvoort op maandagavond tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-09, uur 1 AlternativeFM 56:18
  2. Uitzending 2022-09, uur 2 AlternativeFM 57:07
  3. Uitzending 2022-09, uur 3 AlternativeFM 57:03
Delen via