Ga naar de inhoud

Melle speelt solo op 3 maart in de studio van ZFM Zandvoort

De van origine Leidse muzikant Melle komt op 3 maart solo een aantal nummers spelen in de studio van ZFM Zandvoort van het werk wat hij de laatste anderhalf jaar heft uitgebracht. Inmiddels is Melle alweer bezig met een volgende EP When The Night Is Full Of Spies waarvan vrij recent How I Long is verschenen.

Hoofdfoto artikel: Linde Dorenbos

Aandacht

Het is de landelijke media niet ontgaan. Bij 3 voor 12 Noord-Holland en bij NPO Radio 2 heeft Melle behoorlijk wat aandacht gekregen, maar Melle is voor Alternative FM geen onbekende. Na zijn optreden in de illustere jaargang van 2019/2020 bij de Rob Acda Award valt hij op. Niet lang daarna is hij nog voor de pandemie en de beperkende maatregelen zijn afgekondigd, bij ons geweest.

De uitzending van 28 februari 2020 met Melle

Op NPO Radio 2

Vrij recent is zijn bezoek met de band aan de studio van NPO Radio 2 waar hij in het programma van Giel Beelen te horen is geweest om de nieuwe single How I Long te laten horen.

Het meest recente liveoptreden van Melle bij Giel Beelen op NPO Radio 2

Doorgaan na een moeilijke periode

,,Deze song gaat over doorgaan met je leven als je net een moeilijke periode achter de rug hebt. Het is een energiek, uptempo nummer met een snel te onthouden melodie. Qua sound valt het in hetzelfde straatje als een van mijn eerdere, meest geluisterde liedjes ‘On The Road’, maar het is weer een stap diepgaander door onder andere de strijkers en blazers die een melancholisch laagje toevoegen”, zegt Melle. In de meest recente uitzending bij ons gaat het niet alleen over de single.

  1. Gesprek met Melle over de single How I Long in Alternative FM op 100222 Alternative FM 6:46
Delen via