Ga naar de inhoud

2022-04. Eerste 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van 2022 in Alternative FM

De eerste 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf van 2022 bij ZFM Zandvoort is weer een feit, waarbij er aandacht is voor 3 voor 12 Lokaal Draait en het aanstaande nieuwe materiaal uit de demodrops van januari door NH-Pop. Nieuw materiaal in deze uitzending is er van Rowann met ‘Edge Of A Dream’.

Interviews en gesprekken

In de Vloedgolf uitzending vertelt Marcel Hulst van Mountaineer over zijn meest recente album ‘Lewis & Clark’ (op deze website is een uitgebreid artikel te vinden) en vertelt Jill Mos over de demodrops bij NH-Pop en wat de versoepelde maatregelen op cultuurgebied uitpakken voor de P60 Amstelveen.

  1. Gesprek met Marcel Hulst van Mountaineer over het album Lewis & Clark in Alternative FM op 270122 Alternative FM 10:49
  2. Gesprek met Jill Mos over NH-Pop en popzaal P60 Amstelveen in Alternative FM op 270122 Alternative FM 10:44

Reguliere uur tussen 19 en 20 uur

De 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf editie van januari 2022 is nog voorafgegaan met een regulier uur van Alternative FM bij ZFM Zandvoort. In dat uur is de nieuwe Elephant met ‘Medicine’ gedraaid. De Rotterdamse indy band heeft van het nummer en clip gemaakt.

De officiële clip van ‘Medicine’

Demodrops

Uit de demodrops hebben we Sammy Malary met ‘Forever Forest’ kunnen laten horen. Niet lang na onze uitzending, heeft Sammy zijn clip van deze song op YouTube gezet. Achter Sammy Malary schuilt Sam Coenen die met dit nummer al de nodige aandacht trekt. Later dit jaar verschijnt een album met de titel ‘Madness Took Me’

De officiële clip van ‘Forever Forest’

3 voor 12 Lokaal Draait

Hoofdredacteur Quirina Geijsen heeft voor 3 voor 12 Lokaal Draait ook een aantal songs aangeleverd. Synga kennen we, maar Massi en Dursun zijn nog onbekend. Eerstgenoemde maakt Nederlandstalige hiphop, maar op ‘Was Het Maar Zo Bedoeld’ horen we toch echt een andere Massi.

Massi speelt zijn laatste single live op YouTube

‘Geef de muziek maar de schuld’

De single ‘Blame It On The Music’ is de meest recente song die hij heeft uitgebracht. Ooit in 2018 begonnen met ‘My Baby’ brengt deze Amsterdamse muzikant muziek met invloeden van Lenny Kravitz, Prince en Herman Brood & His Wild Romance.

De clip van ‘Blame It On The Music’

Zoals eerder hier vermeld, heeft het Zaanse duo Rowann weer een nieuwe single uitgebracht. Net als ‘Chess’ zal ook ‘Edge Of A Dream’ op een nieuwe EP gaan komen.

De laatste single ‘Edge Of A Dream’ van Rowann

Terugluisteren

Uiteraard is de laatste uitzending terug te beluisteren, naast de herhaling op maandagavond bij ZFM Zandvoort tussen 20 en 23 uur.

  1. Uitzending 2022-04, uur 1 AlternativeFM 56:28
  2. Uitzending 2022-04, uur 2 AlternativeFM 57:14
  3. Uitzending 2022-04, uur 3 AlternativeFM 57:03
Delen via