Ga naar de inhoud

Album op komst van Lukas Batteau met single ‘Hope To Come’

Met de single ‘Hope To Come‘ laat Lukas Batteau weer van zich horen en is het ook de weg van een album wat hij later dit jaar wil gaan uitbrengen bij Revanche Records. Vorig jaar september hebben we aandacht besteed aan het materiaal van Lukas Batteau met onder meer de single ‘Punch’. Later in het jaar heeft hij de EP ‘While I Was Sleeping’

Terugluisteren interview

In de meest recente uitzending blikken we terug op het vorige gesprek en gaat het over de muziek die eraan komt.

  1. Gesprek met Lukas Batteau over de single Hope To Come in Alternative FM op 130122 Alternative FM 10:17

Achtergrond

Lukas groeit op in Zuid-Korea, Nederland en Amerika, en vindt op zijn vijftiende vastigheid in zijn gitaar en zijn stem. 3VOOR12 noemt hem al eens de nieuwe Ben Howard, maar sommigen horen ook een Eddie Vedder van Into The Wild.

Optredens

De single ‘Telescope’ van het album ‘Slow Traveler’ uit 2018 wordt meer dan 6 miljoen keer gestreamd. Hij heeft op bekende podia in binnen- en buitenland gestaan en is in het voorprogramma van internationale artiesten als Tracy Bonham, Gomez en Megafaun te zien geweest. Naast dit alles heeft hij dat ook gedaan bij Nederlandse artiesten als Wouter Hamel en Miss Montreal.

Delen via