Ga naar de inhoud

Programma van Popronde Rotterdam bekend

Ons radioprogramma reikt in de ether niet alleen tot Zandvoort en de omgeving, maar kun je ook via het internet beluisteren, waarbij er regelmatig ook muziek in zit uit alle windstreken van Nederland. Op dit moment vindt de Popronde plaats en nadat de Popronde begin oktober in Haarlem heeft plaatsgevonden, is er ook binnenkort een Popronde Rotterdam.

(bewerkt persbericht Popronde Rotterdam)

Rondreizend festival

Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door. Op 6 november 2021 strijkt Popronde neer in Rotterdam, die deze week haar programma bekendmaakt. De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een coronaproof vorm. Passe Partouts kosten 5,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Popronde vindt in Rotterdam plaats op zaterdag 6 november 2021. Meer dan 40 acts presenteren zich bij de 18 deelnemende locaties.

De laagdrempeligheid in beeld

Programma

Deze weekt maakt Popronde Rotterdam haar programma bekend. Op 6 november komen onder andere acts Juan Juan, Hey Team, Stella, Melle Jutte en The Great Hurricane Escape naar de Markthal, De Doelen, Theater Rotterdam, Roodkapje, Het Batavierhuis, Stalles, Club Vibes, Mascolori en nog veel meer. Nieuwe locaties dit jaar zijn Het Batavierhuis, DIG IT UP en Dutch Dukes. Het gehele overzicht is te vinden op de website van de Popronde met daarin het programma voor Rotterdam.

Uit Noord-Holland is GUYY één van de bands die te zien zijn tijdens de Popronde Rotterdam

Kaartjes

Wie kaartjes voor Popronde Rotterdam wil hebben kan terecht via een speciale webshop voor de Popronde Rotterdam. Naast Rotterdam strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Delft, Den Haag, Breda en nog X-aantal andere steden door het hele land.

Laagdrempelig

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.

Verschillende steden

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in vier verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby. Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2021 en het programma van de steden op de website van de Popronde.

Delen via