Ga naar de inhoud

‘The Anthroposition EP’ is voorlopig de laatste EP van Grenadeers

‘The Anthroposition EP’ van Grenadeers lag al een tijdje klaar. Na het lange wachten tijdens coronatijden is nu eindelijk het moment daar om de wereld kennis te laten maken met de EP. Vanaf dinsdag 19 oktober beschikbaar op vinyl, digital download en via alle online streamingdiensten.

(persbericht Gentlemen Recordings)

Voorlopig Laatste EP

‘The Anthroposition EP’ is voorlopig de laatste release van Grenadeers. Hierna neemt de alternative rockband uit Utrecht een pauze van onbepaalde tijd. De EP werd in een week tijd live opgenomen in een zelf gebouwde pop-up studio, en is niets minder dan een conceptplaat geworden.

Een EP met onbeantwoorde vragen

Actuele, globale onderwerpen zoals klimaatverandering, de invloed van de digitale wereld op het dagelijks leven en toenemende spanningen in de diplomatieke wereld worden niet geschuwd. Met deze EP waagt de band een poging om uit te vinden waar zij, als artiest en als mens, staan temidden van alles wat er om ons heen gebeurt en nog gaat gebeuren in het tweede decenium van de eenentwintigste eeuw. Antwoorden werden niet gevonden, maar onbeantwoorde vragen zijn toch veel interessanter. 

Later met antwoorden

Wie weet komt de band later wel met antwoorden, en misschien dan wel in de vorm van muziek. Maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Voor nu neemt de band even pauze. Tot die tijd kunnen we gelukkig nog één keer van nieuwe muziek genieten.

Delen via