Ga naar de inhoud

Drie tracks op nieuwe EP ‘Three’ van Death Star Discotheque

Death Star Discotheque heeft afgelopen week weer van zich laten horen met de nieuwe EP ‘Three’ waar heel toepasselijk en verwijzend naar de titel drie nieuwe tracks op staan. De Brabantse band brengt stevige kost en daar gaan ze op ‘Three’ verder mee.

Kort

We zijn daarom kort over de release, want het wijst zich van zelf. In onze uitzending van 30 september hebben we van deze EP al een tipje van de sluier opgelicht door het nummer ‘Colours’ van de band te laten horen. ‘Three’ is de opvolger van de single ‘Face Yourself’ waar we eerder dit jaar ook aandacht aan hebben gegeven.

Old School

De liefhebbers van ‘old school’ Britse punk uit de jaren tachtig komt op deze EP ruimschoots aan de trekken. Het is punk van de bovenste plank en daarmee volgt het ‘Face Yourself’ wat meer in de richting van punkrock is gegaan. Als we dan toch een maatschappelijke song eruit moeten halen van ‘Three’ is dat uiteraard het afsluitende ‘Freedom Of Speech’.

Delen via