Ga naar de inhoud

Melle met ‘Already Home’ onderweg naar uitbrengen van EP

In 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf is hij regelmatig aan bod geweest en ook in ons programma hebben de singles zoals ‘Run Run’ en ‘On The Road’ van Melle de weg gevonden in Alternative FM. Wie het programma regelmatig beluistert, weet dat ‘Already Home’ op 16 september al te horen is geweest, maar de mail over de uitstel van die single komt pas op 20 september binnen. Ondertussen zit de songwriter niet stil.

Weg naar EP ‘Little Life’

De single ‘Run Run’ mag inmiddels worden gedraaid en het is de weg naar een EP, zoals Melle dat zelf meldt op de sociale media. De EP die ‘Little Life’ gaat heten zal gaan over verlangen naar een rustig leven in een chaotische wereld.

Reden van uitstel

Reden van het uitstel van ‘Already Home’ heeft alles te maken met de voorganger ‘Run Run’, die volgens hem meer ruimte heeft mogen hebben om te worden gedraaid op de radio. Over aandacht op dat medium heeft Melle geen klagen, want de voormalige deelnemer aan de Rob Acda Award weet dat zijn muziek al bij 3FM, NPO Radio 2 en Radio Veronica.

Landelijke aandacht voor ‘Run Run’

AlreadY Home

Melle vertelt dat het liedje gaat over dankbaar voor iets zijn voor wat je hebt en waar je bent.

Delen via