Ga naar de inhoud

2021-39. Neko roert thema’s aan bij jongeren tijdens liveoptreden bij 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM

Tijdens de uitzending van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM roert Neko (Robin de Geus) thema’s aan die bij de jongere generatie spelen, maar dat op een manier doet waardoor je er gemakkelijker over kunt praten. Zeker als hijzelf een ervaring heeft meegemaakt van een ‘burn-out’. De song ‘Poor Millenial Cry Baby’ gaat over dat onderwerp en het nummer heeft de Amsterdamse songwriter ook laten horen.

Interviews en Gesprekken

In de uitzending zitten telefonische gesprekken van Joëlle Charan die weer bezig is met nieuw materiaal en vertelt Joey Vriend over zijn laatste single ‘Smile’ die steeds beter wordt ontvangen in het Nederlandse muzieklandschap.

  1. Gesprek met Joëlle Charan over de single Blue Moon Bird in Alternative FM op 300921 Alternative FM 9:10
  2. Gesprek met Joey Vriend over de single Smile in Alternative FM op 300921 Alternative FM 7:31

Releases in september

Tijdens 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf komt het materiaal voorbij wat in september is uitgebracht. De maand heeft best wel wat mooie dingen opgeleverd zoals Charlot, Loupe, Sterre Weldring en Panda Noir. Even vergeten is de tweede single van WALL FLWR met ‘Night To Remember’, maar die maken we in dit bericht wel goed.

De audio van de uitzending vanaf 19.00

Wie de uitzending van aflevering 39 terug wil beluisteren kan dat hieronder doen.

  1. Uitzending 2021-39, uur 1 AlternativeFM 55:47
  2. Uitzending 2021-39, uur 2 AlternativeFM 56:51
  3. Uitzending 2021-39, uur 3 AlternativeFM 57:16
Delen via