Ga naar de inhoud

Haarlemse Panda Noir verbreekt stilte met ‘You Want To’

  • door

Met de single ‘You Want To’ die vrijdag 17 september is uit gekomen, verbreekt de Haarlemse band Panda Noir de stilte en is ‘You Want To’ de eerste single van de EP die begin 2022 uitkomt. Panda Noir heeft eerder meegedaan aan de Rob Acda Award in de jaargang 2019/2020 . Zoals bekend is de editie niet tot een einde gekomen vanwege de coronapandemie.

(bewerkt persbericht Current Music)

Dilemma’s en extremen

Op hun aankomende debuut EP ‘Failed Being Wise’ beschrijft indie band Panda Noir de dilemma’s en de extremen die veel millennials elke dag doorstaan. Wie het geluid kent van Panda Noir weet dat zij eigenzinnige en overtuigende muziek onderstrepen met de eerlijke en oprechte verhalen die zij weer in hun nummers vertellen. De laatste single release is alweer van begin 2020. Inmiddels heeft Panda Noir heel wat veranderingen doorgemaakt. Iets wat in de EP ‘Failed Being Wise’ moet gaan doorklinken.

Tijd genomen

Tijdens de lockdown heeft de band de tijd genomen om alles opnieuw vanaf de basis op te bouwen. De band heeft tracks veranderd, afgemaakt en nieuwe geschreven. Met zeven nieuwe songs op zak is Panda Noir afgereisd naar de bossen van Hulst en hebben aldaar een project-studio gebouwd samen om met Jurriaan JJ Sielcken de EP op te gaan nemen. De Haarlemse band denkt met hun rauwe, energieke en zowel donker als heldere, lichte nummers de muziekliefhebbers mee te nemen. Een weg door al de dilemma’s en extremen waar millennials zich moeten heen sleuren en waarmee zij zich kunnen identificeren. Of zoals de band het zegt: ‘Do you ever wish for a do-over?’

Telefonisch gesprek met Bonno van Panda Noir over de single ‘You Want To’ in de uitzending

  1. Gesprek met Bonno Heijke van Panda Noir over de single You Want To in Alternative FM op 160921 Alternative FM 5:57
Delen via