Ga naar de inhoud

2021-34. KY lost belofte in met liveoptreden bij 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf in Alternative FM

Twee keer heeft KY een liveoptreden bij ons moeten afzeggen vanwege corona, waarbij de songwriter niet de gelegenheid heeft gehad om zijn laatst verschenen EP ‘This Lonely Night’ aan ons te laten horen. Afgelopen donderdag heeft hij dat ruimschoots goedgemaakt, door zijn melancholische songs en haast ook donkere geluid te laten klinken in ons programma.

Gesprekken en interviews

Net als in de reguliere uitzendingen zijn er ook tijdens een liveoptreden enkele telefonische interviews waarbij nieuwe muziek de nodige aandacht krijgt.

  1. Gesprek met Diede over Boy in Alternative FM 260821 Alternative FM 11:37
  2. Gesprek met Doortje van de Berg van 3 Point Landing over Shadow Work in Alternative FM 260821 Alternative FM 7:53
  3. Gesprek met Neko over Poor Millenial Cry Baby in Alternative FM 260821 Alternative FM 9:46

Vloedgolf

Vanaf 20.00 is de uitzending verder gegaan met een nieuwe 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf waarbij de kersverse hoofdredacteur Quirina Geijsen bij is aangeschoven. Uiteraard is daarbij weer de nodige aandacht besteed aan het nieuwe materiaal wat Noord-Holland rijk is, zoals de hagelnieuwe single van het Alkmaarse 3 Point Landing met ‘Shadow Work’.

Aandacht voor ‘Poor Millenial Cry baby

Dat is eveneens gebeurd met Neko. Achter Neko schuilt de Amsterdamse songwriter Robin de Geus die als lid van 45AcidBabies uit dezelfde hoofdstad actief is in de muziek. De single ‘Poor Millenial Cry Baby’ heeft op verschillende muziekplatformen de nodige aandacht gekregen vanwege de strekking achter de song.

De officiΓ«le clip van Neko op YouTube

‘Boy’

Voorafgaand aan de twee uren is er een regulier uur geweest van het programma met daarin eveneens een nieuwe single van Diede. ‘Boy’ is uitgebracht op het label van Revanche Records. Hetzelfde label waar Aidan & The Wild een week eerder zijn nieuwe single ‘The Whip’ aan ons heeft laten horen. Naast Diede, heeft Hidden Giants eveneens de nieuwe single ‘Moody’ uitgebracht.

Ruig en vet

De mannen van Shaemless uit Nijmegen laten wederom weer van zich horen. Het laatste werk van de punkrock band is ‘Weakness’ waarop de mannen weer ouderwets hun stevige materiaal laten horen.

In het verlengde

In het verlengde wat Shaemless brengt, is de Amsterdamse band WALLFLWR. De laatste single ‘Please Don’t’ is pop-punk.

De audio van de uitzending vanaf 19.00

Wie alles nog van A tot Z terug wil beluisteren kan dat doen.

  1. Uitzending 2021-34, uur 1 AlternativeFM 55:05
  2. Uitzending 2021-34, uur 2 AlternativeFM 56:55
  3. Uitzending 2021-34, uur 3 AlternativeFM 56:52
Delen via