Ga naar de inhoud

‘Even-Uneven’ van L’Asset krijgt landelijke aandacht

Met de single ‘Even-Uneven’ weet L’Asset steeds meer de handen op elkaar te krijgen, want de muzikale ode aan het brein is opgenomen in de 3FM Alternative Spotify lijst. L’Asset is niet de enige bekende uit ons programma. Ook Melle met ‘Run Run’ staat in de lijst die door het landelijke 3 voor 12 is opgesteld. Net als de eerdere single ‘Nomad’ is ‘Even-Uneven’ uitgebracht bij Gentlemen Recordings.

Aandacht

Wat ooit is begonnen met een mail naar flink wat lokale radioprogramma’s om haar werk onder de aandacht te krijgen, levert resultaat op. Voor ons is het met ‘Origami’ van L’Asset begonnen. Daarna hebben meer singles de weg naar ons programma weten te vinden. Met haar stem weet L’Asset door te dringen in de haarvaten van muziekliefhebbers. In verschillende interviews heeft L’Asset zich kwetsbaar opgesteld door openlijk over haar gevoelens te praten. De songs hebben betrekking op haar eigen leven en wat ze meemaakt.

Veelzijdigheid

Hoewel de meeste muziekmedia haar muziek omschrijven als synthpop klinkt wel degelijk de veelzijdigheid door bij L’Asset. ‘Even-Uneven’ is een nummer wat iedereen aangaat, omdat twijfel en praten over gevoel soms best een lastig onderwerp is. Het brein speelt een belangrijke rol. Vooral dat laatste is wat je volgens L’Asset moet omarmen. Wie goed naar de songs van L’Asset luistert weet dat daar een helpende hand in zit. De EP ‘Bird’s Eye’ is een bewijs daarvan, omdat L’Asset verschillende thema’s durft aan te roeren. Een EP die is geproduceerd door LowaddictsSoundsystem die een prima gevoel heeft voor de elektronica die eveneens in ‘Even-Uneven’is te horen.

Parels in de nacht

Met het 3FM programma ‘Parels in de nacht’ van Kevin van Arnhem heeft L’Asset een visitekaartje afgegeven. De vraag is wanneer een dagprogramma van een landelijke radiozender het geluid van de sympathieke Groesbeekse laat horen. Inmiddels woont L’Asset al geruime tijd in Haarlem. Het is de plek waar bijvoorbeeld de clip is opgenomen. In het café van de Haarlemse poptempel Patronaat Haarlem.

Delen via