Ga naar de inhoud

The Arthurs verleggen eigen grens bij liveoptreden in Alternative FM

Op 9 juli van dit jaar hebben The Arthurs een liveoptreden verzorgd in de studio van ZFM Zandvoort vanwege het uitkomen van hun tweede album ‘Glass’. Het verhaal van The Arthurs voor ons begint als frontman Robin den Drijver vorig jaar laat weten dat de band ‘Something With Oceans’ heeft uitgebracht.

Lang in de speellijst

Die single hebben we erg vaak gedraaid, vanwege het woord ‘oceans’ en omdat het een heel erg toegankelijk radionummer is. Vooral het muzikale arrangement laat haast de sixty’s erin doorklinken. Ook is dan al bekend dat ‘Something With Oceans’ een plaats krijgt op het album ‘Glass’.

‘Something With Oceans’ aan de Noordzee bij Petten

bijzonder Optreden

The Arthurs bereiden zich voor op hun semi akoestische set in onze uitzending

Het liveoptreden in onze studio is extra bijzonder omdat de band zichzelf toch heeft weten te uitdagen. Vlak voor een releaseshow in Door (Dordrecht) nog even een semi-akoestische set voorbereiden omdat wij daar een beetje lastig in zijn. Het heeft The Arthurs ook zelf verbaasd met hun eigen optreden. Toch weet de alternative en indy band die The Arthurs van huis uit zijn met dit optreden dat het de eigen grens heeft weten te verleggen en dat mag ook wel eens gezegd worden. Oh, ja…Het album ‘Glass’ is overigens een prima album waarin The Arthurs diverse stijlen naar voren laat komen. Van haast psychedelische songs tot songs met een alternative en indy geluid.

Liveoptreden

Wie het liveoptreden in de semi akoestische setting terug wil horen kan hieronder terecht

Delen via