Ga naar de inhoud

Multi-instrumentaliste VVARD is terug van weggeweest met ‘I’m So Tired’

De multi-instrumentaliste VVARD is met haar EP ‘I’m So Tired’ weer helemaal terug van weggeweest. De Rotterdamse heeft van deze EP eerder ‘Toast’ uitgebracht. Net als een lyric video van ‘Touch You’. Op deze EP toont Verena Ward die schuilgaat achter VVARD in ieder geval haar muzikale kwaliteiten opnieuw zoals dat we al eerder van haar kennen op de eEP ‘Girls’ uit 2018. Bovendien heeft de muzikante landelijke aandacht, want bij 3FM heeft zij al een optreden mogen verzorgen.

Schepje bovenop

Waar VVARD op de eerste EP al heeft laten horen welke talenten zij als multi-instrumentaliste in huis heeft, doet ze dit bij ‘I’m So Tired’ een schepje bovenop. ‘Toast’ roert een gevoelig thema aan, want houden van is niet alleen aan het begin van een relatie, maar stelt de vraag of je dat ook doet als je oud bent en het leven deelt van je geliefde. Het dromerige ‘Twizzlers’ heeft iets onbereikbaars en gaat wat je moet doen om de aandacht van die ander te blijven trekken. Treffend is het slot van de song.

Dromerig

Dromerig is het zeker bij VVARD. Dat is bij de afsluiter van de EP met de titelsong. Het is ons al in 2018 duidelijk als VVARD in juli van dat jaar een liveoptreden verzorgt in de studio van ZFM Zandvoort. Dromen hebben we nog steeds nodig. Zeker in deze tijden.

Delen via