Ga naar de inhoud

‘Smoke On The Horizon’ van Box Of Kings trekt aandacht

Eind juli heeft de Box of Kings de single ‘Smoke On The Horizon’ uitgebracht die op verschillende platforms niet onopgemerkt is gebleven zoals bij IndieXL. Het is ons ook bijna aan de aandacht ontsnapt, waar direct de vraag voor onszelf is wie de Box Of Kings nu eigenlijk zijn? Volgens henzelf is het een band die eigenheid, lef en bevlogenheid brengt naar het podium.

Opmaat naar meer werk

‘Smoke On The Horizon’ is voor de band de opmaat naar meer werk wat moet gaan leiden naar een compleet album in 2022. ‘Smoke On The Horizon’ is de tweede single na ‘Avalon’ eerder dit jaar . Toch zit de band niet stil, want in het najaar willen ze single nummer drie gaan uitbrengen. Dat allemaal na hun debuut EP ‘ Symphony of Superficiality ‘ in 2019 die bij onder meer 3 voor 12 Gelderland ook al de nodige aandacht heeft getrokken.

Vergelijking

Bij het horen van ‘Smoke On The Horizon’ is een kleine vergelijking met ‘The Black Crows’ wel een beetje te maken. De illustere Amerikaanse band is no-nonsens en dat is min of meer met Box Of Kings ook wel het geval. Al met al een band waar we de komende tijd een beetje op moet gaan letten.

Delen via