Ga naar de inhoud

Na ‘Drunk’ volgt ‘Grow’ van Adrian Kraft

Wie Alternative FM volgt, weet dat Adrian Kraft sinds kort eigen materiaal heeft uitgebracht met de single ‘Drunk’ en dat deze gaat worden opgevolgd door ‘Grow’. Adrian heeft een verleden met Nexo Shape en hoewel de band nog steeds bestaat, heeft hij gekozen om zijn eigen songs klein te willen houden.

Niet veel nodig

Met alleen een akoestisch gitaar heeft Adrian niet veel nodig. Hij zegt dat hij bij het maken van ‘Drunk’ toch weer even de neiging heeft gehad om het allemaal weer groter te maken, maar met een aantal goede vrienden om hem heen, is ‘Drunk’ zoals hij zichzelf heeft beloofd klein gebleven.

Opvolger

Inmiddels heeft Adrian de opvolger van ‘Drunk’ klaar en zal vanaf vrijdag 6 augustus ‘Grow’ op de verschillende digitale platformen zijn te vinden. Net als ‘Drunk’ zal ook ‘Grow’ te vinden zijn op het debuutalbum wat op 16 oktober aan de muziekwereld worden gepresenteerd.

Delen via