Ga naar de inhoud

Een Kasper en burgemeester David Moolenburgh in Alternative FM op 5 augustus

Komende donderdag zijn Een Kasper en burgemeester David Moolenburgh te horen in een nieuwe aflevering van Alternative FM op ZFM Zandvoort. David zal tussen 19 en 20 uur een deel van zijn persoonlijke muzikale voorkeur laten horen en vanaf 20 uur zal Een Kasper live te horen zijn.

Een Kasper

Een Kasper maakt Nederlandstalige indy. In de speciale uitzendingen van 3 voor 12 Noord-Holland Vloedgolf is de muzikant uit Noord-Holland al een aantal malen te horen geweest. Enkele weken terug heeft hij nog een optreden verzorgd in de Haarlemse poptempel Patronaat. Vorig jaar zomer is ‘Aan de overkant’ verschenen en in mei van dit jaar is ‘Ga weg’ uitgebracht.

Nieuw matriaal

Het is niet het enige. Hagelnieuwe singles van Guy Pek (Grenadeers) met ‘Mixed Messages’ en van Koen Alvarez komen voorbij. Beide singles verschijnen op 6 augustus en met beiden is er een telefonisch gesprek. Het bijzondere van Koen’s nieuwe single, is dat hij deze in zijn eigen studio heeft opgenomen. Verder komen ook in deze uitzending het meest recente materiaal voorbij. Uit Nijmegen en Amsterdam is er eveneens vers van de pers de nieuwe singles ‘Famous’ en ‘Thin Line’ van Collin Hoeve en Penelope. Net als het eerder genoemde materiaal, zullen ook deze singles op vrijdag 6 augustus verschijnen. Wie de eerdere uitzendingen heeft beluisterd, weet inmiddels dat ook Adrian Kraft een nieuwe single heeft. De opvolger van ‘Drunk’ heet ‘Grow’ en komt ook op 6 augustus uit. De uitzending is te beluisteren via ZFM Zandvoort. Al met al een uitzending met wellicht het nodige nieuwe materiaal!

Een sneak preview van ‘Thin Line’

Spotify

Het lijstje van David is in een Spotify lijstje terug te vinden. Of we alles kunnen draaien tussen 19 en 20 uur, hangt van de factor tijd af, maar in ieder geval zullen Wouter Planteijdt, Moos en Hang Youth zeker te horen zijn.

Delen via