Ga naar de inhoud

Paul Bond verovert met ‘Sunset Blues’ het hart van de muziekliefhebber

Alweer bijna tien jaar geleden is Paul Bond gestart met Dandelion, maar inmiddels heeft de geboren Volendammer naast zijn bijdragen bij broer Frank in AlascA ook werk gedaan als sessiemuzikant bij onder meer Yorick van Norden. De echte insiders weten wat Paul kan. Iets wat hij bij Dandelion heeft laten horen en eveneens al in twee solo optredens bij Alternative FM. Logisch dat Paul nu zelf muziek uit gaat brengen. Het begin is er met zijn laatst verschenen single ‘Sunset Blues’.

Nodige aandacht

Met het uitbrengen van ‘Sunset Blues’ heeft Paul inmiddels de nodige aandacht gekregen. In de eerste plaats van voormalig Cats lid Arnold Mühren die een geluidstudio in Volendam heeft. Daarnaast valt het ook George Baker op wat Paul in zijn mars heeft. Wat weer blijkt uit een reactie die hij op de statusmelding van het voormalige bandlid van The Cats heeft gegeven.

Persoonlijk

,,Ik had een arm of een been kunnen afhakken, maar in plaats daarvan schreef ik een nummer. Muzikaal had ik niet persoonlijker kunnen worden. Nu maar hopen dat je het leuk zult vinden”, zegt Paul over ‘Sunset Blues’. De song verwijst ook naar zijn vaderschap en hoe mooi dat eigenlijk kan zijn. Hoe een kleine wereldburger de wereld bekijkt, is duidelijk in de song terug te horen. De bedoeling is dat de song op de eerste EP van Paul zelf gaat verschijnen.

Delen via