Ga naar de inhoud

L’Asset is eigenzinnig en dansbaar met een persoonlijk verhaal

Persbericht Gentlemen Recordings

Na de succesvolle single ‘Nomad’ komt synthpop-artiest L’Asset nu met haar tweede single van het jaar: “Even-Uneven”. Een persoonlijk verhaal in een luchtige dansbare track.

Neurodiversiteit en veerkracht

Met ‘Even-Uneven’ wil L’Asset de luisteraar een kijkje geven in haar hoofd en daarmee aandacht vragen voor neurodiversiteit en veerkracht. Ze laat horen hoe ze constant op zoek is naar balans, hoe ze dat soms vindt en soms kwijt is, en hoe ze dat probeert om te zetten in kracht. Hoe moeilijk dat ook is.

Een hart onder de riem

Met deze track laat L’Asset het contrast in haar hoofd zien tussen compleet zeker zijn het ene moment en onzeker zijn het andere moment. Tussen hoge pieken, diepe dalen, chaos vs. rust en alles wat daartussen zit. Iets wat niet altijd zichtbaar is. Met ‘Even-Uneven’ laat L’Asset zien dat het bestaat en wil ze anderen helpen, een hart onder de riem steken.

Neurodiversiteit bespreekbaar maken

“Ik weet inmiddels dat ik veerkrachtig ben en ook weer op kan staan als de dingen even niet meezitten. Daarom is ‘Even-Uneven’ een krachtig, maar luchtig werk geworden. Ik hoop dat ik de luisteraars kan laten weten dat ze niet alleen zijn, dat ze zichzelf volledig mogen omarmen en liefhebben. Ik wil neurodiversiteit meer bespreekbaar maken omdat we het allemaal waard zijn”, zegt L’Asset over haar laatste single.

Zwaar onderwerp in positieve melodie

L’Asset heeft dit zware onderwerp in een mooie positieve melodie weten te gieten waardoor de single direct aantrekkelijk klinkt. ‘Even-Uneven’ is eigenzinnig, luchtig zonder verlies van zwaartekracht, en dansbaar. De single is inmiddels uitgekomen en te vinden via onder meer de webshop van Gentlemen Recordings.

Delen via