Ga naar de inhoud

2021-04. Reguliere Uitzending

Vanavond tussen 20 en 22 uur is er wederom nieuw materiaal bij ZFM Zandvoort. Dit keer van ISLE. Met Arjan de Wit praten we om 20.30 over de laatste single ‘Lone Wolf’. Eveneens nieuw is de single van Melle met ‘Little Life’, GHOST ECHO met ‘Conspiracy Leader’, Säm Wilder met de single ‘Overtime’, Newland met ‘Brave New Normal’ en is er een Nederlandstalige EP uit Noord-Holland van 321Astronaut (Pelle Bast). In het tweede uur is er aandacht voor de EP ‘S01E01-5’ van Dayweaver waar Yari om 21.30 telefonisch wat over gaat vertellen. Uiteraard aandacht voor het meest recente materiaal uit onder meer 3VOOR12 Noord-Holland Vloedgolf van vorige week met Engel, Portland Row (komende zaterdag tussen 12 en 14 uur is een interview bij Zwaardvis met Willem de Waard bij Radio Capelle), Synga, The Mocks, EMMY, ANNNA en Waakhond. Ook is er aandacht voor de recente muziek buiten Noord-Holland zoals Temple Renegade, Woods Band, Martijn Bakker, Etan Huijs en Von Veh. Van de muziekvrienden van 3VOOR12 Leiden draaien we Rufusking NL met ‘Poor Mister Lee’.

  1. Uitzending 2021-04, uur 1 AlternativeFM 56:03
  2. Uitzending 2021-04, uur 2 AlternativeFM 55:07
Delen via