Ga naar de inhoud

2021-03. 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf

Avondklok of niet, maar vanavond is er wel een 3 Voor 12 Noord-Holland Vloedgolf tussen 20 en 22 uur bij ZFM Zandvoort. Voor 3 voor 12 Noord-Holland schuift Jip Rigter aan en inderdaad zij is de dochter van de overleden radiopresentator Wim. In deze uitzending komt het werk van Engel een aantal malen terug. Zo is bijvoorbeeld Paul de Munnik een aantal malen terug te horen op het Nederlandstalige materiaal van deze Noord-Hollandse muzikant. Ook aandacht voor de grunge van Portland Row uit Alkmaar en Madlife. Muziek uit de hoofdstad komt van Lotte Pen, MC-LOST (Nederlandstalige hip hop), Waakhond (Nederlandstalige dreampop uit de hoofdstad) en Benny Sings. Daarnaast aandacht voor de Demodrop van NH-Pop waar Kay Koopmans om 20.30 ons iets over gaat vertellen. Drops zijn er onder meer geweest van General Redbeard, Different Today, The Mocks, LowaddictsSoundsystem en Minor Citizen. Om 21.30 vertelt Synga (Eva van Leeuwen) over haar onlangs uitgebrachte single.

  1. Uitzending 2021-03, uur 1 AlternativeFM 56:34
  2. Uitzending 2021-03, uur 2 AlternativeFM 56:21
Delen via