Ga naar de inhoud

2021-02. Reguliere Uitzending

Vanavond tussen 20 en 22 uur nieuw materiaal wat de klok slaat op ZFM Zandvoort. Nieuwe singles zijn er van Melle, Elephant en ANNNA. Kakelvers is de nieuwe EP van Temple Renegade. Ook is er materiaal van bands die voor ons nog onbekend zijn, maar de nodige aandacht verdienen. Zo is er materiaal van Woods Band, Martijn Bakker en Synga. Over twee weken brengt Dayweaver hun debuut EP ‘S01E01-5’ uit, met vanavond al een voorproefje. Binnenkort is er ook werk ISLE die we ook over twee weken gaan draaien, maar vanavond doen we het met hun eerste single ‘Paint The World’. Verder is er muziek van onder meer New Bliss (vanwege de jarige Renske van den Bongarth) en is er onder meer muziek van Etan Huijs, Electric Feathers, Ode to the Quiet, Von Veh, LΓ–NA en Kafka.

  1. Uitzending 2021-02, uur 1 AlternativeFM 56:40
  2. Uitzending 2021-02, uur 2 AlternativeFM 56:51
Delen via