Ga naar de inhoud

Painted Pillars viert de kinderachtigheid met hun nieuwe single ‘Juvenile’

Na de eerder dit jaar verschenen singles Bell, Catastrophe en Answer houdt de Leidse alternatieve rockband Painted Pillars er de vaart in met de release van een nieuwe single en muziekvideo op 5 juli van Juvenile. Het is een vrolijke ode aan de infantiliteit en een oproep om het lef te hebben het leven zo af en toe eens te bekijken door de ogen van een kind.

(Bewerkt persbericht/Foto: Danisha Sluiter)

Live shows

De band heeft het nummer al eerder laten horen tijdens live shows, waar het een favoriet was van zowel het publiek als de band . Volgens de Leidse band combineert Juvenile felle gitaren met een speels ritme en rebelieuze doch melodieuze zang. De single roept op tot klauteren en kattenkwaad en de bandleden geven dan ook alvast het goede voorbeeld in de muziekvideo.

Over de video

Onder leiding van regisseur Robert Zwaan spendeerden ze een bloedhete zomermiddag in een speeltuintje in Zwammerdam om de daad bij het woord te voegen en het leven écht eens te bekijken door de ogen van een kind… In Juvenile klint de tekst ‘Nevermind the poison they call wisdom, it’s not profound. The whole world is a playground… so let’s play some!’ door.

De videoclip bij Juvenile
En de single is ook terug te vinden op Spotify
Delen via