Ga naar de inhoud

Meeslepende EP ‘Dead End Of A Dream’ van MICHA

In de Popronde van 2023 is MICHA veelvuldig te zien geweest en tijdens die Popronde is de EP Dead End Of A Dream al aangekondigd. Dat heeft even geduurd maar inmiddels is de EP er en het wachten op de EP is het dubbel en dwars waard.

(Foto’s: Mathijs Nijenhuis)

Muzikale weg

Micha Bartelds zoals hij in het echt heet heeft al een muzikale weg afgelegd, want hij wint als duo van Micah & Julia Kunstbende. Zelfs met dit duo heeft MICHA al deel uit gemaakt van de Popronde. Als solomuzikant heeft hij in aanloop naar deze EP vier singles uitgebracht Alle vier staan ook op de EP Dead End Of A Dream.

Foto: Mathijs Nijenhuis

Tragiek

De EP is vol tragiek, maar tegelijkertijd is het ook meeslepend wat MICHA op de EP laat horen, zoals het titelnummer zelf. Ook de single Little Man die hij eind 2023 heeft uitgebracht, klinkt loepzuiver. Probeer maar eens terug te gaan naar hoe je zelf bent in de tijd dat je als klein mens de wereld bekijkt en hoe je dat nu doet. Het is in die song terug te horen.

De single Do Me Like You Do staat ook op de EP Dead End Of A Dream

Liefde

Aandoenlijk, maar zeker mooi is het laatste liedje I Do. Een liefdesliedje over trouw zijn en om elkaar geven. Met juist dat kleine probeert MICHA de essentie van het leven te vangen, want wat er in de wereld om ons heen gebeurt, liefde is toch een toverwoord.

Meeslepend

Op sommige momenten doet de stem van de Zwolse songwriter en muzikant je denken aan Sam Smith. MICHA heeft een meeslepende EP gemaakt en je kunt er in zwelgen en onderdompelen.

De EP van MICHA op Spotify
Delen via