Ga naar de inhoud

2024-24. Een kwart eeuw Vast Countenance in de studio

Opnieuw is het andere geluid van Volendam te horen met de muziek van Vast Countenance in de studio van ZFM Zandvoort. De band is vijfentwintig jaar geleden ooit begonnen en heeft al wat samenstellingen gekend. Tijdens het optreden in de uitzending, zijn Johan Molenaar, Anne Veerman, Sandrine Snoek en Dirk Hoogland in de studio en laten ze hun materiaal horen van hun EP 25 die ze eerder dit jaar hebben uitgebracht.

Terugkijken

Van het optreden, is een samenvatting gemaakt waarin drie van de vijf nummers te zien zijn. De songs Burning Up en Nothing Left zijn het derde uur terug te beluisteren. Reden is dat de stream van YouTube is onderbroken, waardoor bij deze songs een gat is die niet hersteld kan worden.

De samenvatting met Vast Countenance

Gesprek met Sven Ross

Naast dit alles vertelt Sven Ross over zijn nieuwe single Pool Party Pictures die best een stevige lading kent, al denk je daar niet aan als je de single muzikaal beluistert.

  1. Gesprek met Sven Ross over de single Pool Party Pictures in Alternative FM op 130624 Alternative FM 7:36

De clip van Hanneke

Nauwelijks clips tijdens het draaien van de muziek in de uitzending. De clip is al eens eerder voorbijgekomen op deze website. Hanneke Laura heeft in 2022 de song Turn The Tide uitgebracht, waarin zij haar zorgen uitspreekt over het klimaat. Iets wat Sven Ross met zijn huidige single ook doet. De Haagse songwriter heeft bij haar song een clip gemaakt.

De clip bij de single van Hanneke Laura uit 2022

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-24, uur 1 AlternativeFM 56:16
  2. Uitzending 2024-24, uur 2 AlternativeFM 56:41
  3. Uitzending 2024-24, uur 3 AlternativeFM 57:09
Delen via