Ga naar de inhoud

2024-20. Nieuwe EP van Steezy Novel deels live in uitzending

Op zijn nieuwe EP Jong Roekeloos Maar Gefocust heeft Steezy Novel een wat donkere stijl geïntroduceerd. In de meest recente uitzending van ZFM Zandvoort vertelt hij er meer over en tot hoe hij zijn nummers maakt.

Terugkijken

Het liveoptreden van Steezy Novel samen met 2TooZenn is in een samenvatting terug te zien.

De samenvatting met Steezy Novel en 2TooZenn

Interviews en gesprekken

In deze uitzending twee gesprekken met DUNE Aimee over haar nieuwe single Bad At Healing en over haar aankomende EP By The End Of DUNE en met Romina Groot van Groot Public Relations over haar werkzaamheden in de Amerikaanse muziekindustrie.

  1. Gesprek met DUNE Aimee over haar single Bad At Healing in Alternative FM op 160524 Alternative FM 8:18
  2. Gesprek met Romina Groot over haar werk in de Amerikaanse muziekindustrie in Alternative FM op 160524 Alternative FM 4:51

Muziek en clips

ISHA is een 23 jarige vrouwelijke producer en heeft begin mei de single Wherever You Go uitgebracht. Hierop is ook Alie Neale prominent op te horen. ISHA pendelt min of meer heen en weer tussen Londen en Amsterdam.

De clip bij de single van ISHA samen met Alie Neale

De Haagse band The Bohemes zijn weer terug van weggeweest. Met de nieuwe single Weekend Wasteland die afgelopen week is uitgekomen, vestigt de band alle aandacht op zich. Voor deze nieuwe single hebben ze ook Electric City uitgebracht die het in de Nederlandse indie wereld goed doet.

The Bohemes laten weer van zich horen, maar ook zien

Ook Harlem Lake is de laatste tijd behoorlijk actief en ook van de bluesband is nog meer nieuw materiaal onderweg. De laatst verschenen single Fooled Again gaat echter meer de americana en country kant op.

Een verrassende single van Harlem Lake

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale televisiekanalen 40 en 1367 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-20, uur 1 AlternativeFM 56:54
  2. Uitzending 2024-20, uur 2 AlternativeFM 58:00
  3. Uitzending 2024-20, uur 3 AlternativeFM 57:07
Delen via