Ga naar de inhoud

2024-19. Songs The Void staan als een huis

Met een akoestisch optreden bewijst The Void dat hun songmateriaal staan als een huis. Immers wie The Void kent, weet dat zij dance maken en dat schuurt tegen de techno aan. Anouk Wolf en Ruben Bausch zijn te gast in de uitzending van ZFM Zandvoort op 9 mei waar Anouk het merendeel van het optreden voor haar rekening neemt.

Terugkijken

Het liveoptreden van The Void is in een samenvatting terug te zien.

Anouk Wolf van The Void neemt het merendeel van het akoestisch optreden voor haar rekening

Interview met Chris Moorman

In de uitzending ook een kijkje in de keuken van Popronde Nederland waar Chris Moorman vertelt over de geselecteerde muzikale acts voor dit najaar.

  1. Gesprek met Chris Moorman over de Popronde in Alternative FM op 090524 Alternative FM 9:24

Muziek en clips

In de uitzending uiteraard muziek waar ook clips bij zijn gemaakt, zoals de meest recente single van Pony Machine die bij de single Overthinking een lyric video heeft gemaakt.

De lyric video bij de meest recente single van Pony Machine

Als er ruimte is om een lang nummer te laten horen, dan moet je die ook laten horen. No Man’s Valley heeft ruim een maand geleden de single Fight Of The Sloths uitgebracht en in deze uitzending is de single van ruim een kwartier te horen, waarbij de band ook een clip heeft gemaakt.

De clip bij de single van No Man’s Valley

Terugluisteren

De uitzending is op maandavond tussen 18 en 21 uur terug te luisteren via DAB+ 6A, 106.9 FM vrije ether Zandvoort, de digitale radiokanalen (1)915 en 1067 van resp. Ziggo en KPN of via de website van ZFM Zandvoort.

  1. Uitzending 2024-19, uur 1 AlternativeFM 58:52
  2. Uitzending 2024-19, uur 2 AlternativeFM 59:24
  3. Uitzending 2024-19, uur 3 AlternativeFM 59:17
Delen via