Ga naar de inhoud

Ro. brengt met ‘High Van De Liefde’ nieuw licht op Nederlandstalige muziek

Ro. alias Robin Zijlstra, heeft het afgelopen jaar indruk gemaakt met vier singles, waarvan Vanaf Nu Reis Ik Met Je Mee is gebruikt in de nationale OV PAY campagne. Ro. zijn muziek en nummers klinken als een kind van Robbie Williams en George Michael, dat is opgevoed door Doe Maar en als ontbijt Fred Again krijgt.

Verschillende emoties

De EP omvat vijf nummers die een verschillende emoties oproepen. Het Doe Maar element zit direct al in het titelnummer van de EP. Alsof De Woorden Niet Bestaan is een piano-ballade, geïnspireerd door Ro.’s persoonlijke ervaringen na zijn scheiding.

De clip bij Alsof De Woorden Niet Bestaan

Innerlijke reis

Wie wat langer op de wereld rondloopt weet dat Benny Neijman ooit het nummer Ik Weet Niet Hoe heeft uitgebracht. Ro. heeft ook een nummer met dezelfde titel en die klinkt totaal anders. Op dit nummer laat Ro. zijn streven naar connectie zien met zijn publiek. Ook die ene song die gebruikt is in de OV PAY campagne Vanaf Nu Reis Ik Met Je Mee ontbreekt niet. De song beschrijft meer de innerlijke reis als artiest.

Producer

Op de EP is het subtiele gebruik te horen van synthesizers. Die zijn van Gerhardt Heusinkveld en hij heeft de EP ook geproduceerd. Als muzikant is Gerhardt multi-instrumentalist en dat is duidelijk op de EP High Van De Liefde te horen.

De EP High Van De Liefde op Spotify
Delen via