Ga naar de inhoud

Melanie Ryan introduceert documentaire “Where the Journey Begins”

In januari van dit jaar is Melanie Ryan nog de eerste gast geweest voor een liveoptreden bij ZFM Zandvoort. In haar eigen plaats heeft ze een aantal Singer Songwriter Rounds gedaan in het eigen Fulco Theater in IJsselstein en nu komt de countryzangeres met een eigen documentaire op haar eigen YouTube kanaal.

(Bewerkt persbericht)

De reis van Melanie

Melanie Ryan Foto: Atilla Wolfgang Jentzsch (Studio Black White)

De documentaire “Where the Journey Begins” is het verhaal van singer-songwriter Melanie en haar reis als startende entertainer en singer-songwriter. Melanie neemt de kijker mee tijdens de eerste twee jaar van haar eigen carrière en krijgen een greep te zien uit het leven van een beginnende singer-songwriter in de keiharde muziekindustrie. Daarin vertelt ze over haar muzikale reis als beginnende singer-songwriter, het ontdekken van haar eigen muzikale identiteit, haar studiereis naar Nashville en verhalen van de mensen die haar hebben geïnspireerd. Van haar eerste optredens bij Giel Beelen, haar zangdocente & coach Karin Bloemen, haar duet met Davina Michelle tijdens We Want More, maar ook Jimmy van den Nieuwenhuizen, Nick Jongejan, Karl Adams, Femke Weidema, en vele andere.

Aangeleverd door Melanie Ryan

Acht afleveringen

De documentaire bestaat uit acht afleveringen met iedere aflevering een speciaal thema, zoals “hoe perform ik op het podium”, “wat maakt een goed radio liedje” en “hoe ga je om met tegenslagen”. Op vrijdag 12 april om 10.00 is de eerste aflevering te zien op Melanie’s YouTube kanaal. Daarna komt er om de week een nieuwe aflevering online. Op vrijdagavond 12 april vanaf 20.00 is er in de Partner in Nieuwegein een Docu Watch Party waar de eerste drie afleveringen worden getoond en Melanie uiteraard ook een intiem miniconcert geeft voor een kleine groep TopFans.

Delen via